Naar inhoud

09.01.2024 – 18u. Webinar met prof. dr. Bart Defrancq: “Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?”

Het jaar is pas begonnen en we bieden onze leden nu geheel gratis én exclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan het webinar “Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?”.

Na onze succesvolle studienamiddagen in Brussel in december 2022 en juni 2023 vragen onze leden naar nog meer bijscholingen en evenementen. Voortaan zal dit niet enkel in Brussel gebeuren. Het jaar is pas begonnen en we bieden onze leden nu geheel gratis én exclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan het webinar Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?”.

Met trots kunnen wij meedelen dat deze presentatie zal worden gegeven door een absolute autoriteit in zijn vakgebied: prof dr. Bart Defrancq, hoofddocent aan UGent. Hij is er hoofd van de tolkopleidingen master in het tolken, postgraduaat in het conferentietolken en de navorming beëdigd tolken. Het onderzoek dat hij verricht spitst zich toe op technologie bij simultaan tolken en op de interactiepatronen van tolken in politieverhoren. Het grootste corpus opnamen van getolkte politieverhoren bevindt zich aan UGent. Uit dat corpus heeft hij geput voor zijn presentatie.

Praktisch:

  • Als lid van de BBVT kan je dit webinar op 9 januari 2024 tussen 18u en 19u geheel gratis online volgen.
  • Al onze leden in orde met betaling van het lidgeld op 7 januari 2024 zullen per mail een link ontvangen om zich in te schrijven voor het webinar. Als je lid bent, hoeft u dus voorlopig niets te doen. Enkel afwachten tot onze uitnodigingsmail voor leden. Niet zeker of je nog lid bent? Vraag het voor de zekerheid na per mail op contact@bbvt.be
  • Deze presentatie zal worden gegeven in het Nederlands. Een passieve kennis van het Nederlands is dus een vereiste om vlot te kunnen volgen. Franstalige leden moeten echter niet wanhopen: ook in Franstalig België komen er binnenkort evenementen voor onze leden. Binnenkort meer daarover.

Je bent op dit moment geen lid van de BBVT maar wil toch deelnemen?

Als je beschikt over een geldig VTI-nummer, je je als lid registreert via de website van de BBVT en de ledenbijdrage van 110 euro overschrijft vóór 8 januari 2024, zal je ook kunnen deelnemen aan dit webinar en op 9 januari 2024 een Zoomlink ontvangen net als de andere ingeschreven leden. 

Permanente vorming:

Attesten van deelname aan de permanente vorming zullen (achteraf) enkel worden afgeleverd aan de deelnemers die effectief het webinar volgen. De website van de BBVT wordt momenteel geautomatiseerd. Daardoor zullen de attesten vermoedelijk pas in de loop van maart 2024 ter beschikking kunnen worden gesteld. We danken onze leden voor hun begrip.

Gepubliceerd op
06/01/2024
Sociale media
Copyright 2024 BBVT
Design by Lake-IT